Inloggen

X

KC info-telefoon, tel 06 3875 3357

 


PUPPY- EN PUBERCURSUSSEN STARTEN DOOR HET HELE JAAR. JE KUNT JE HIERVOOR ALTIJD OPGEVEN.

 

 

Je gegevens


Ongeldige invoer
Vul uw voorletters in
Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in.
Wilt u uw adresgegevens invullen?
Wilt u uw postcode invullen?
Wilt u uw Woonplaats invullen?
Geen of ongeldig e-mailadres ingevuld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

De hond


Ongeldige invoer
Vul de naam van de hond in.
Ongeldige invoer
(Kennelnaam alleen bij rashond invullen)
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Geef (evt. bij benadering) een geboortedatum op
Vul de schofthoogte in

Selecteer hieronder de gewenste cursus:
Welke G&G cursus is voor je hond geschikt? Onder menu "G&G" vind je alle informatie over de verschillende niveaus
NB: Om cursus te kunnen volgen dien je lid van de KC Noord-West Veluwe te zijn en ben je de jaarlijkse contributie verschuldigd. Een ieder is persoonlijk aansprakelijk voor lichamelijk letsel en/of eventuele schade door jouw of je hond aan derden toegebracht, voor, tijdens en/of na de les. Kijk je W.A.-polis erop na of informeer een en ander bij je verzekeringsadviseur.


Ongeldige invoer
Kies een cursus
Kies een cursus
Kies een cursus
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Financieel


  • De betaling van de contributie, cursusgelden en het eventuele inschrijfgeld verloopt via een betaling per IDeal.
  • Wil je lid worden van de KC Noord-West Veluwe? Je betaalt tegelijk bij inschrijving (voor de cursus) de jaarlijkse contributie en het eenmalig inschrijfgeld.
  • Ben je al lid? Dan betaal je nu alleen het cursusgeld. Voor de betaling van de contributie ontvang je tegen het eind van het kalenderjaar een betalingsverzoek voor de contributie van het volgende jaar.
  • Meer informatie over prijzen, contributie en restitutie van cursusgeld vind je hier (opent nieuw venster - je kunt dus terug naar dit scherm)
  • Let op: Contributie voor lidmaatschap en lesgelden worden niet gerestitueerd.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
ONGELDIGE KORTINGSCODE
0,00
Ongeldige invoer
Extra informatie
Preventieve entingen / titeruitslag
Voor deelname aan de cursus dient de hond de enting te hebben gehad die bij zijn of haar leeftijd past of een actuele titerbepaling. Wij vragen je daarom het inentingsbewijs / de uitslag van het titeronderzoek de eerste les te tonen.

 
Contributie en aansprakelijkheid
Inschrijving voor een cursus verplicht je tot betaling. Cursusgeld wordt niet gerestitueerd. De inschrijving kun je alleen maar afronden na betaling via Ideal. Mocht er een reden zijn waarom je dit niet kunt, dan moet je contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@kcnwv.nl. Om cursus te kunnen volgen dien je lid te zijn van Kynologenclub Noord-West Veluwe en ben je de jaarlijkse contributie verschuldigd. Wanneer je het lidmaatschap wilt beëindigen dien je dit voor 31 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk aan de ledenadministratie mee te delen. Zonder opzegging is contributie over het volgende jaar verschuldigd. Een ieder is persoonlijk aansprakelijk voor lichamelijk letsel en/of eventuele schade door jouw of je hond aan derden toegebracht vóór, tijdens en/of na de les. Kijk je W.A.-polis erop na of informeer bij je verzekeringsadviseur.

LET OP:

  • Na inschrijving ontvang je per omgaande een bevestiging van ontvangst.

  • Je ontvangt de indeling van jouw cursus tijdig op het door jou opgegeven e-mailadres. Controleer dus eerst je e-mail voor je contact opneemt met de administratie!

Geen e-mail ontvangen? Wellicht is onze e-mail in de map Ongewenste e-mail of Spam van je e-mailprogramma terechtgekomen.
Maak je gebruik van Gmail? Dan is onze e-mail mogelijk terechtgekomen in de map Reclame/Promotie in plaats van in de map Primair.
Sleep de bevestiging naar de map Primair om de e-mail te bekijken.
 
Probleem? Neem dan contact op met leden.cursus.administratie@kcnwv.nl.