Inschrijven kan hier.


Na jaren van afwezigheid, gaan we op verzoek van onze leden weer van start met ringtraining op de kynologenclub. Iris Lammers, keurmeester op nationale hondenshows en ringmeester op internationale hondenshows, zal de ringtraining binnenkort opstarten en zal zich in het volgende clubblad voorstellen. In de cursus ringtraining leer je hoe je je hond zo goed mogelijk kunt ‘voorbrengen’ in de showring tijdens tentoonstellingen, zodat de keurmeester jouw rashond in al zijn schoonheid kan bewonderen.

 

Een hond moet op een show rustig kunnen staan, soepel kunnen meelopen en zich zonder problemen laten betasten. De ene hond gaat dat makkelijker af dan de andere. Door oefening valt veel te leren en ook te perfectioneren. In de cursus ringtraining bootsen we de situatie tijdens hondenshows na. Je oefent de elementen van de individuele keuring: in stand zetten en blijven staan, gebit tonen, betasten, gangwerk tonen in een driehoek en op en neer. Iris bekijkt je hond met een keurmeestersblik en geeft je tips hoe je je hond beter kunt presenteren.

 

Bij voldoende inschrijvingen start de volgende ringtraining op donderdag 6 juni om 19.00 uur.
Prijsinformatie vind je hier


Meer informatie? Mail of bel Marijke Stam-Beumer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0341 – 550172.

 

 

Ringtraining

Ga naar boven