Lidmaatschap:
De contributie bedraagt voor een heel jaar € 32.50. Voor partnerleden vragen wij € 10,00 extra en voor het inschrijven van nieuwe leden vragen wij ook € 5,00. Indien je halverwege het jaar lid wordt van de vereniging ben je slechts de halve contributieprijs verschuldigd.
Om lessen te mogen / kunnen volgen is het verplicht om lid te zijn van de vereniging. Alle leden ontvangen meermaals per jaar ons clubblad “Hondenleesvoer” met allerlei informatie over de vereniging, cursusaanbod, wedstrijduitslagen en algemene wetenswaardigheden omtrent honden.
Elk lid kan een stukje aanleveren bij de redactie van het clubblad (gebruik het contactformulier).
Contributie voor lidmaatschap en lesgelden worden niet gerestitueerd.

 

Opzeggen van het lidmaatschap:
Stop je met lessen of heb je geen hond meer en wil je ook geen lid meer zijn van de KCNWV dan dien je zelf je lidmaatschap op te zeggen bij onze ledenadministratie. Doe dit vóór 31 december van het lopende jaar, dan ben je vanaf 1 januari het volgende jaar geen lid meer. Je kunt dit simpel doorgeven aan de leden-/cursusadministratie (gebruik het contactformulier).

 

Betaling:
De betaling van de contributie zal elk jaar in januari plaats vinden. Je krijgt hiervoor een betaallink per e-mail.
Betaling van lesgelden is vanaf heden alleen nog maar mogelijk per Ideal. Je wordt nadat je gekozen hebt voor je eigen bank, automatisch doorgesluisd naar de betaalomgeving van die bank waarna je je betaling kunt afronden.
In uitzonderingsgevallen is het mogelijk op een andere wijze te betalen. Neem hiervoor contact op met onze penningmeester (gebruik het contactformulier). Je kunt dan samen kijken hoe je de kosten kunt betalen.

 

Cursusgelden per 1-1-2021: (Je moet lid zijn om cursussen te kunnen volgen)

Pups 90,00
Pubers 90,00
Gehoorzame hond - Starters 90,00
Gehoorzame hond 1 90,00
Gehoorzame hond 2 90,00
Gehoorzame hond - Plusklas 90,00
Gehoorzame hond - Topklas 90,00
Agility 90,00
Hoopers 90,00
   

Contributies  
Per kalenderjaar 32,50
Partnerlidmaatschap 10,00
Jeugdleden 20,00
Inschrijfgeld nieuwe leden 5,00
   Meer weten?

Meer informatie over de Puppycursus en Pubercursus. Inschrijven kan hier.
Wil je je opgeven voor een cursus gedrag en gehoorzaamheid, agility, hoopers, treibball of ringtraining? Inschrijven kan hier!
Voor algemene informatie kun je contact opnemen met Marijke Stam (0341-550172).

Kom gerust eens langs!

Van maandag tot en met zaterdag is er van alles te beleven op het trainingsveld. Kom gerust eens kijken. Er staat altijd verse koffie met wat lekkers klaar in de kantine en aan de aanwezige instructeurs kunt je vragen wat je weten wilt. Je kunt ons vinden op het Rodeschuurderwegje 64 in Ermelo (Hier vind je ons). Wij hopen jouw en je hond binnenkort te mogen begroeten!

Ga naar boven