Op de Kynologenclub Noord-West Veluwe trainen wekelijks honderden hondenliefhebbers met hun trouwe viervoeter.
Of je nu een rashond hebt of niet, voor eigentijdse en hondvriendelijke cursussen ben je hier aan het juiste adres.


Voor algemene informatie: 0341-550172

Krijg je een puppy of heb je een puber??

kriijgjeeenpuppy

 

Puppy- en pubercursussen gaan het hele jaar door!
Je kunt je dus altijd inschrijven voor een cursus. Voor de puppycursus zelfs al voordat je je pup in huis hebt.

Lees alles over de puppycursus >>
En hier over de pubercursus >>

11 mei: Treibballwedstrijd

Treibball banner

 

 

 

 

 

 

 


Kom kijken of meedoen!
Op ons eigen terrein. 
Georganiseerd door jouw eigen KC!!
 

Meer info >>

 


De hond is je beste vriend...
RvB logo


.......als je hem goed opvoedt tenminste.

Op de Kynologenclub Noord-West Veluwe trainen wekelijks tweehonderd hondenliefhebbers met hun trouwe viervoeter. Op de club worden allerlei leerzame en leuke cursussen gegeven voor hond en eigenaar. Wil je meer weten over de opvoeding van je hond, of wil je een ware 'kynoloog' (hondenkenner) worden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Kennis en ervaring

De instructeurs/ instructrices van de Kynologenclub Noord-West Veluwe zijn opgeleid door de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en Opleiding (O&O).
Deze vereniging houdt haar leden op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van leermethoden en technieken.
Daarnaast hebben de instructeurs behendigheid en flyball aanvullende opleidingen gevolgd bij BAND (behendigheid) en Cynophilia (flyball). Ook wordt er regelmatig aandacht besteed aan bijscholing en worden er workshops en lezingen gevolgd.

Onze trainingsmethodes zijn gebaseerd op het "wezen" hond. Wetenschappelijk onderzoek naar gedrag en leerprocessen bij de hond heeft bewezen dat opvoeding en opleiding van de hond vanuit een positieve, belonende benadering betere resultaten geeft.

Meer weten?
Voor informatie over de puppycursus kun je gebruik maken van het contactformulier. Wil je je opgeven voor een cursus gedrag en gehoorzaamheid, behendigheid of flyball? Bel dan met de cursus- en ledenadministratie, Wil van Calck, (033-2457068). Voor algemene informatie kun je contact opnemen met Marijke Stam-Beumer (0341-550172).
Of maak gebruik van het contactformulier.

Kom gerust eens langs!
Op de maandag-, dinsdag , woensdag- en donderdagavond, maar vooral op de zaterdagen is er van alles te beleven op het trainingsveld. Kom gerust eens kijken. Er staat altijd verse koffie met wat lekkers klaar in de kantine en aan de aanwezige instructeurs kun je vragen wat je weten wilt. Je kunt ons vinden op fronthet Rodeschuurderwegje 64 in Ermelo (Horst).

Of je nu een rashond hebt of niet, je bent van harte welkom!

 

 

Login

De hond onze vriend

Het uitgebreide clubblad van onze vereniging. Vol met interessante artikelen over gedrag, gezondheid, voeding maar ook diepte-interviews met vrijwilligers van de vereniging.

 

Download proefexemplaar

sterkliniek

Ga naar boven